جوراب واریس

کمربندهای کمری و ساکروایلیاک محدودیت بیشتری در حرکت ایجاد می‌کنند و معمولاً از پارچه محکم‌تر و بدون پایه ساخته می‌شوند.

کمربند طبی کرستی معمولاً شامل پایه‌های فلزی یا پلاستیکی عمودی در جلو، پشت و/یا کناره‌ها هستند که ثبات و محدودیت حرکتی را فراهم می‌کنند.

در جوامع پزشکی در مورد این موضوع که آیا تمرینات ورزشی می تواند جایگزین جراحی و استفاده از کمربند طبی باشد یا خیرهمچنان اختلاف نظر وجود دارد. پژوهش ها ثابت کرده است که انجام برخی از تمرینات ورزشی موجب کاهش قوس کمر می شود.

بستن کمربند طبی در پشت در صورت ابتلا به کمر درد دشوار است. در این حالت توصیه می‌شود از فردی کمک بگیرید.

جوراب ضد آمبولی: این جوراب‌ها برای جلوگیری از جمع شدن خون و کاهش خطر لخته شدن خون (آمبولی) استفاده می‌شوند.

در برخی موارد، بریس طبی می‌تواند به تنظیم وضعیت قرارگیری بدن یا انتقال وزن به شکم با هدف برداشتن فشار از ستون فقرات کمک کند.

اما این افراد می توانند با بستن کمربند طبی هنگام خواب دردهای ناشی از این موارد را خیلی کمتر کنند. با وجود این نوع کمربندها در هنگام قرار گرفتن بدن در زوایا اشتباه می توان به خوبی از به وجود آمدن کمر درد پیشگیری کرد.

استفاده از کمربند لومبوساکرال با ایجاد راحتی به شما کمک می کند و با کاهش فشار روی ستون فقرات، درد شما را کم می کند و همچنین باعث بهبود سریع اسپوندیلیت، اسپوندیلوز لومبوساکرال و غیره می شود. کمربند لومبوساکرال همچنین می تواند کیفیت زندگی بیمار را بهبود ببخشد.

استفاده در مواقع استراحت: برای برخی افراد، استفاده از جوراب واریس فقط در مواقعی که در منزل استراحت می‌کنند یا پاهای خود را بالا می‌گذارند (به طور مثال در حال خوابیدن) توصیه می‌شود. این اقدام در کاهش ورم و درد پاها اثرگذار است.

جوراب واریس جوراب واریس رجوع به مقاله یا جوراب ساپورت به جوراب‌هایی گفته می‌شوند که به گردش خون کمک می‌کنند.

این جوراب‌ها فشار متداولی را در اطراف پاها ایجاد می‌کنند تا به جریان خون به سمت قلب کمک کنند و علائمی مانند ورم، درد و خستگی در پاها را کاهش دهند.

کمربندهای لومبوساکرال کمربندهایی هستند که در ناحیه پایین کمر پوشیده می شوند و می توانند به خوبی از کمر شما مراقبت کنند.

محدود کردن نسبی دامنه حرکتی تا امکان خم شدن و پیچش فراهم شود. به عنوان مثال، اگر از یک بریس طبی انعطاف‌پذیر استفاده کنید، می‌توانید به اندازه کافی به جلو خم شوید تا بالای زانو را لمس کنید، اما قادر به لمس پایین زانوها نخواهید بود.

به همین دلیل از مصرف لوسیون ها یا مرطوب‌کننده‌ها در زیر کمربند طبی خودداری کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “جوراب واریس”

Leave a Reply

Gravatar